dimecres, 15 d’octubre del 2008

Eleccions a la Jove Cambra de Lleida




El passat dia 10 d'octubre, la Jove Cambra de Lleida, va celebrar l'Assemblea d'Eleccions, de la qual en vaig sortir com a President electe per al proper any 2009.

Us puc dir que estic satisfet i orgullós de poder comptar amb el privilegi de treballar amb un grup de gent immillorable i que emprenc aquest camí amb il·lusió i amb la certesa de que sabré aprofitar aquesta gran oportunitat.

No estaré sol en aquest viatge. A part del meu equip, encapçalat pel Vicepresident electe, en Xavier Martin, espero tenir-vos al meu costat a tots i disfrutar de la vostra companyia.

Tal i com vaig explicar en el meu discurs de canditadura, em sento ple de força i vitalitat per poder fer que la Jove Cambra de Lleida, sigui reconeguda per tothom com una entitat viva, treballadora, integradora i compromesa amb la societat.

Vull poder demostrar que els joves que formem la JCI, som joves amb empenta, que sabem i volem treballar per la nostra ciutat. Que la societat lleidatana sàpigui que pot comptar amb nosaltres de la mateixa manera que nosaltres em de saber que podem comptar amb Lleida.

Però, per a que això passi, hem de consolidar els nostres vincles, retrobar-nos entre nosaltres mateixos i crear un ambient de treball òptim i saludable. Només així, des de la unió de tots i cadascun dels membres que formem la Jove Cambra podrem donar a la nostra societat allò que es mereix.

Us demano la vostra col·laboració per a que tots els projectes que desitjeu es puguin porta a bon port. Per a que amb les vostres aportacions enriquim encara més l'oferta d'accions a emprendre i poder sentir-nos tots plegats satifets de nosaltres mateixos, de l'entitat que representem i dels resultats que de les nostres accions es puguin derivar.

Motivem-nos els uns als altres a treballar per una societat que segur que ens ho sabrà valorar.

La Jove Cambra necessita de la societat de Lleida i Lleida, necessita de Jove Cambra. Es per això, que el president de la nostra entitat ha de mantenir contactes, col·laboracions i diàleg permanent amb la resta d’entitats de la nostra societat, per tal de poder treballar juntes. Estar en bona i permanent unió amb aquestes entitats, és estar en un constant “feedback” amb la societat lleidatana, saben així les seves necessitats, les seves idees, els seus somnis, les seves propostes. Saber quines són les coses que nosaltres el hi hem o podem aportar. I per descomptat, és una forma d’enriquir-nos i fer més gran encara Lleida i la Jove Cambra.

El meu lema enguany és: DISFRUTA-LA!

Us convido a disfrutar de la Jove Cambra al màxim. A disfrutar amb els companys, a disfrutar dels programes, del treball en equip, de l'aprenentatge, de les festes, dels cursos, tallers... D'un mon inesgotable d'oportunitats.

Una forta abraçada a tots!

Salut!




Jordi Plens

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltíssimes felicitats Jordi,

T'ho mereixes i estic segur que faras una gran tasca com a president.

Va ser un plaer tenir-te com a company YES WE CAN, del forum de emprendedors.

Per cert molt ilustrativa la foto!!!

Salutacions i molta sort

lombarte84 ha dit...

Felicitats i anims!

Al igual que en Cumí per mi tb va ser un plaer poder compartir amb amdos el Forum ;)