divendres, 2 d’abril del 2010

Young Active Citizens


Fa pocs dies, el President Mundial de la Jove Cambra Internacional, en Roland Kwemain, visitava el nostre petit i a la vegada gran país.

Creiem que el missatge que ens va deixar és molt clar: “we are young active citizens”
Som joves actius que ens movem i treballem en benefici de la comunitat amb la intenció de poder fer un món millor. Un món de possibilitats, ajudant a la societat a crèixer en molts i diversos sentits. Buscant originar canvis positius en tots els àmbits, perquè, la JCI i els seus valors són vius dins nostre, creiem amb ells i els exportem al nostre entorn.

Sóm joves inconformistes amb el nostre voltant, amb inquietuds de molts tipus, i aquest inconformisme que sentim ens motiva dia a dia a treballar per tot allò que volem aconseguir.

El camí no és fàcil, els entrebancs són molts, pero la fe en allò que fem, la passió que hi posem i l’estima a la nostra ciutat i al nostre país, és la millor de les eines per superar qualsevol moment de crisi.

La Jove Cambra Internacional és l’eina ideal per a que tots els joves de Catalunya i de tot el món, puguin treballar per tal de buscar sempre el benefici de la comunitat. És l’eina ideal per a formar-se com a persones, com a directius, com a líders, com a ciutadans... Sempre amb un denominador comú: promoure petits canvis positius per a la societat i enriquir-nos amb el treball pels demés.

Aquesta és la nostra senya d’identitat i allò que fa de la JCI una entitat única i valorada per institucions i empreses que reconeixen el nostre esforç, dedicació i ens congratulen per la nostra feina.