divendres, 27 de febrer del 2009

Bussines Networking Event a Lleida

La Jove Cambra Interancional de Lleida, va portar a la nostra ciutat un programa de contactes ràpids entre empresaris i/o  emprenedors en aquests temps difícils, que ha  funcionat  a altres ciutats com Barcelona, Girona, Igualda... amb un gran  èxit de participació i  satisfacció ..

 La trobada Trobada iNstantanea de Empreses (BNE) esmentada té un format molt singular pensat per optimitzar el temps dels participants. Aquests es distribueixen en parelles i disposen tan sols de cinc minuts per exposar la seva línea de negoci, allò que busquen i els productes o serveis que ofereixen. Passat aquest temps, sona la música i es produeix un canvi d'interlocutor durant els 5 minuts següents i així successivament.

Aquest acte va permetre a  empreses i emprenedors, donar a conèixer els seus productes i serveis, i posar-se en contacte amb potencials clients, proveïdors i col·laboradors. L'atractivitat de la iniciativa rau en el format únic, pensat per optimitzar el temps dels participants i maximitzar-ne el valor.

Consisteix en fer el màxim número de contactes útils en el menor temps possible és l'objectiu d'un BNE, en el que les empreses seran especialment seleccionades segons els seus objectius per tal d'aconseguir el millor aprofitament de les trobades.

Més tard, és disposarà de temps per poder contactar amb aquelles altres empreses que puguin ser d'interès o amb qui interessi parlar més a fons. Personalment penso que: "És la manera més ràpida de poder trobar contactes empresarials que hem vist mai. En els darrers actes organitzats amb aquest format, les empreses participants han aconseguit un grau de satisfacció personal i empresaria molt alt."